dijous, 1 de gener del 2015

Llibres Cicle Mitjà: el còmic


A continuació trobareu amb més detall els llibres que la Comissió de tria de llibres va escollir pel Cicle Mitjà de primària durant el curs 2015-2016. El tema: El còmic.


Dr. Slump. Núm. 1
Arale és un robot amb forma de noia que ha creat el doctor Sembei Norimaki, un dels excèntrics habitants de la Vila del Pingüí. Però això no és res comparat amb el que està per venir... Segrestos! Grans passions romàntiques! Rajos que transformen les coses en altres coses! Platges juràssiques!

Autor: Akira Toriyama
Editorial: Planeta Deagostini
ISBN: 978-84-164018-9-5



En Grot, el goblin enamorat
Us imagineu el monstre més incívic, lleig, pudent i mal educat del món, enamorat d’una fada delicada i bonica? Aquesta és la història de com en Grot-Grot Krank, el goblin més temible sobre la faç de la terra, s’enamora bojament d’una fada que viu als boscos. Només hi ha una cosa que pugui fer: conquerir el cor de la seva estimada, cosa que intentarà de totes les maneres possibles. Per a fer-ho, haurà de treure’s de sobre tots els prejudicis que rodegen a la seva espècie i tractar d’enamorar-la... tot i que, a vegades, els finals no són com un els imagina...

Autors: Luca Blengino, Marco Paschetta
Editorial: Bang
ISBN: 978-84-150517-1-8



Marsupilami. El nouvingut de la selva
Mentre naveguen per la costa de Palòmbia, el pallasso del circ Zabaglione i Mars, el seu Marsupilami negre, es veuen obligats a fugir del vaixell i nedar fins a terra ferma per no ser víctimes de la fúria del seu cap, el Gran Zabaglione.

Autor: André Franquin
Editorial: Base
ISBN: 978-84-16166-49-7

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.






Darreres publicacions