dijous, 1 de gener del 2015

Llibres Cicle Superior: el terror


A continuació trobareu amb més detall els llibres que la Comissió de tria de llibres va escollir pel Cicle Superior de primària durant el curs 2015-2016. El tema: El terror.

Erik Vogler y los crímenes del rey blanco
Per l'estrafolari Erik Vogler, maniàtic de l'ordre i la pulcritud, les vacances de Setmana Santa no podien començar pitjor: enlloc del somniat viatge a Nova York amb el seu pare, haurà de passar aquells dies amb la seva àvia. Tot i així, ni en els seus pitjors malsons l'obsessiu i poruc Erik hagués pogut imaginar que es veuria involucrat en els assassinats en sèrie que estaven commocionant tota Alemanya.

Autor: Beatriz Osés
Editorial: Edebé
ISBN: 978-84-683-1284-2


El llibre del cementiri. Volum 1
Ningú Owens, conegut per Ning, és un nen com qualsevol altre. De fet, seria del tot normal si no visqués al cementiri, no el criessin uns fantasmes i si el seu tutor no fos un ésser que no pertany al món dels vius ni al dels morts. Un nen pot viure moltes aventures en un cementiri. Però si en Ning surt del cementiri correrà el perill de trobar el tal Jan, que ja ha mort la seva família.

Autors: Neil Gaiman, P.Craig Russell
Editorial: Comic Books
ISBN: 978-84-15745-98-3




El llibre del cementiri. Volum 2
Un títol essencial a qualsevol llar lectora: el darrer volum de l’adaptació a còmic de la magnífica novel·la El llibre del cementiri, de Neil Gaiman! Enginyosa, esgarrifosa i plena de sorpreses, la novel·la de Neil Gaiman supera les expectatives en aquesta impressionant adaptació.

Autors: Neil Gaiman, P.Craig Russell
Editorial: Comic Books
ISBN: 978-84-16166-49-7

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.






Darreres publicacions