divendres, 1 de gener del 2016

Llibres Cicle Mitjà: el mar


A continuació trobareu amb més detall els llibres que la Comissió de tria de llibres ha escollit per treballar al Cicle Mitjà de primària durant el curs 2016-2017. El tema: Terra a la vista!

¡Al abordaje!
Converteix-te en un autèntic pirata! Aguditza els teus sentits, la teva memòria i la teva capacitat d'observació per conèixer les parts d'un vaixell, els nusos mariners i tots els secrets de la vida al mar. Aprèn a desxifrar un mapa i a guiar-te amb les estrelles; construeix una brúixola, un allargavista i un cofre del tresor. La tripulació t'està esperant. Al abordatge!

Autora: Àngels Navarro
Editorial: Edelvives
ISBN: 978-84-140014-2-4


Éssers fantàstics de l'aigua
Set contes i llegendes, amb els quals et divertiràs, dels éssers més increïbles que viuen a les profunditats dels mars, els llacs i els rius: La Sireneta, La serp de mar, La llegenda e Neptú, Vint mil llegües de viatge submarí, El Kelpie i Graham de Morphie, La llegenda de Glauc i Ondina.

Autores: Carmen Domingo i Sonja Wimmer
Editorial: Parramon
ISBN: 978-84-941596-7-1



Nick el grumet
El 1768, un jove mariner anomenat Nicholas, d’onze anys, s’embarcà amb el capità James Cook en una expedició d’exploració que durà tres anys, aventurant-se en un món desconegut i ple de terres estranyes, pobles misteriosos i animals exòtics.

Autors: Michael J. Rosen i Maria Cristina Pritelli
Editorial: Símbol
ISBN: 978-84-661253-0-7

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.






Darreres publicacions