divendres, 1 de gener del 2016

Llibres Cicle Superior: el món del circ


A continuació trobareu amb més detall els llibres que la Comissió de tria de llibres ha escollit per treballar al Cicle Superior de primària durant el curs 2016-2017. El tema: El fantàstic món del circ.

Alehop! Comença l'espectacle
Sota la carpa d'un circ tot és possible, els artistes arriben al límit de les seves capacitats amb números increïbles que desperten al nostra emoció. Descobreix un món fascinant en aquest llibre que et sorprendrà amb tot de propostes per muntar un espectacle de circ a casa.
Entra i gaudeix de l'espectacle!

Autora: Àngels Navarro
Editorial: Combel
ISBN: 978-84-982591-3-1


Circus Mirandus
Ephraim, l'avi d'en Micah, sempre li ha explicat històries meravelloses sobre el Circus Mirandus, un circ màgic que havia visitat de nen. Però ara l'Ephraim s'està morint, i la terrible tia Gertrudis s'ocuparà d'en Micah. Tota la màgia de la infantesa sembla que està a punt de desaparèixer, fins que l'avi li explica un gran secret: el Circus Miranda és real, i el Domador de Llum, el seu mag més gran, li deu un miracle. Acompanyat per la seva amiga Jenny Mendoza, en Micah emprèn un viatge en busca del circ i de l'única persona que pot salvar el seu avi.

Autora: Cassie Beasley
Editorial: La Galera
ISBN: 978-84-246568-5-0


El noi que nedava amb les piranyes
Arran del tancament de la Drassana Simpson, l'oncle Ernie es queda sense feina, però aviat se li acut una idea per continuar guanyant-se les garrofes: convertirà casa seva en una fàbrica d'enllaunar peix. I així es posa a soldar, doblegar, omplir i precintar llaunes. A l'Stan, el nebot de l'Ernie, no li agrada gens aquesta nova vida de sorolls i d'estrés i decideix fugir amb una companyia de fira ambulant que s'ha instal·lat al poble. El viatge li canviarà la vida, i a més a més coneixerà el gran Panxo Pirelli: l'home que neda amb les piranyes!

Autor: David Almond
Editorial: Bambú
ISBN: 978-84-834340-0-0

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.






Darreres publicacions